Γάμος κτήμα προμπονά

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας με το προσωπικό του ανθοπωλείου μας για να σχεδιάσετε τον γάμο των ονείρων σας -Τηλέφωνο: 2104121400

0
782

Γάμος κτήμα προμπονά

στολισμος γαμου κτημα προμπονα
στολισμος γαμου κτημα προμπονα

Αν αναζητάτε ΚΤΗΜΑ για γάμο

 για βάπτιση ή για cocktail party, τότε το ΚΤΗΜΑ ΠΡΟΜΠΟΝΑ είναι ο πλέον κατάλληλος προορισμός. Σε μικρή απόσταση από την Αθήνα και σε έκταση 14 στρεμμάτων το κτήμα ΠΡΟΜΠΟΝΑ δημιουργεί ζεστή ατμόσφαιρα με την εξαιρετική αισθητική και αρχιτεκτονική του για να σφραγίσετε με τον πιο ωραίο τρόπο τις ξεχωριστές στιγμές της ζωής σας ενώ ταυτόχρονα συνδυάζει άνεση και λειτουργικότητα.

Ήδη από την λεωφόρο, το βλέμμα μαγνητίζει η συστοιχία των πανύψηλων κυπαρισσιών κατά μήκος του κτήματος.  Δύο μεγάλα πάρκινγκ αντιδιαμετρικά του κτήματος εξασφαλίζουν απόλυτη άνεση και ασφάλεια στους καλεσμένους σας. Ο καταπράσινος κήπος από φυσικό χλοοοτάπητα κατακλυσμένος από ψηλούς φοίνικες περιβάλλει αρμονικά τον χώρο δεξίωσης. Το σκηνικό ολοκληρώνεται με την πετρόχτιστη γραφική εκκλησία του Αγίου Νικολάου που φιγουράρει την ώρα που οι καλεσμένοι περπατούν για να καταλήξουν στον χώρο της δεξίωσης.

Διεύθυνση: Λεωφ. Μαραθώνος 213, Μαραθώνας 190 07, Ελλάδα
Τηλέφωνο: +30 2294 057600 , 6947814585
info@ktimaprobona.gr
http://www.ktimaprobona.gr/

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ